Corona (COVID-19) maatregelen

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de maatregelen die wij vanwege het Coronavirus hebben moeten nemen. Tevens is op deze pagina beschreven welke faciliteiten conform de richtlijnen van de Rijksoverheid gebruikt kunnen worden.

Maatregelen tot 1 juli 2020

In verband met het Coronavirus (COVID-19), is door de veiligheidsregio’s Groningen, Drenthe en Friesland op 26 maart besloten alle sanitairgebouwen van recreatiebedrijven te sluiten. Deze maatregel geldt dus ook voor ons en is zoals het nu lijkt van kracht tot 30 juni.

Voor bezoekers die zelf beschikken over alle sanitaire faciliteiten, zijn wij wél geopend.

Wel zouden wij hen willen verzoeken vóór hun komst contact op te nemen per mail (info@campinggroningen.nl) of telefonisch (+31(0)50 4041433) om het verloop van hun verblijf af te stemmen.

Faciliteiten tot 1 juli

loosput 

In overleg met de Veiligheidsregio Groningen is onze wasserette vanaf 9 mei geopend voor gasten. Maximaal 1 persoon tegelijk in deze ruimte.

Wij willen onze bezoekers verzoeken de richtlijnen van de Rijksoverheid te allen tijde in acht te nemen.

Maatregelen vanaf 1 juli 2020

Zoals het nu lijkt, zullen wij conform de huidige richtlijnen van de Rijksoverheid vanaf 1 juli ons sanitairgebouw weer openen voor onze gasten. Hierbij is het wel van belang dat ook vanaf deze datum de richtlijnen van de Rijksoverheid te allen tijde in acht worden genomen.

Faciliteiten vanaf 1 juli

Doordat wij beschikken over meerdere, ruim opgezette kampeervelden en individuele camper-/kampeerplekken, kunnen wij u voldoende afstand tot andere bezoekers garanderen. 

Reserveren kan vanaf 1 juli weer middels het reserveringsformulier aan de linkerzijde van onze website. Reserveren per mail of telefoon mag natuurlijk ook!

Wij hopen u snel te verwelkomen!

*  De beschreven maatregelen zijn genomen op basis van richtlijnen welke zijn vastgesteld door de Rijksoverheid/Veiligheidsregio. Op het moment dat er aanvullende maatregelen van kracht worden, zullen deze worden toegevoegd aan deze pagina. Dit geldt ook voor eventuele versoepelingen. 

 

  Camping Groningen Internationaal

Woortmansdijk 1facebook
9608 TA Westerbroek
T. +31(0)504041433
E. info@campinggroningen.nl
Vind ons leuk op Facebook->
Sitemap

Camping Groningen Internationaal

Vlakbij de stad Groningen!

      Camperplaats Groningencgicgicgi

Reserveren?

Reserveer hier uw kampeerplek eenvoudig:

Van:

Tot:

 

Camping Groningen Internationaal
Weersverwachting Groningen

weeronline.nl Altijd jouw weer