Camping Groningen Internationaal

Gelegen in Westerbroek dichtbij de gezellige stad Groningen is Camping Groningen Internationaal dé plek om te ontspannen voor jong en oud. Wij bieden u een rustig verblijf in een groene omgeving op een steenworp afstand van de stad Groningen. 

Onze camping bestaat uit twee ruim opgezette kampeervelden, camperplaatsen, 20 jaarplaatsen en 25 seizoenplaatsen. Daarnaast verhuren we chalets en appartementen, voor zowel een kort of lang verblijf. 

Kamperen in Groningen

Camping Groningen Internationaal beschikt over twee verzorgde kampeervelden. Omgeven door groen en ruim van opzet. De velden zijn vrij centraal aangelegd en bieden een rustig verblijf voor één of meerdere dagen. 

Heerlijk kamperen in Groningen

Ziet u zichzelf al zitten? Terwijl de kinderen op het voetbalveld aan het voetballen zijn, geniet u van uw rust. Of heeft u de tijd om een heerlijke barbecue voor te bereiden, of…….!

Kamperen nabij stad Groningen

Kamperen met de moderne gemakken van nu

Natuurlijk is het sanitairgebouw voor iedere gast op loopafstand gelegen. Er zijn ruime douchecabines en wastafels met een gescheiden dames- en herenafdeling. Ook is er een familiedouche die tevens geschikt is voor mindervalide gasten. Daarnaast is er een afwasruimte en een wasserette met twee wasmachines en een wasdroger.

Alle standplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (6 of 10 ampère). De camping biedt iedere kampeerder alle rust en daarnaast alle moderne gemakken van nu.

  Camping Groningen Internationaal

Woortmansdijk 1facebook
9608 TA Westerbroek
T. +31(0)504041433
E. info@campinggroningen.nl
Vind ons leuk op Facebook->
Sitemap

Camping Groningen Internationaal

Vlakbij de stad Groningen!

      Camperplaats GroningenKamperenKamperenKamperen

Reserveren?

Reserveer hier uw kampeerplek eenvoudig:

  • Van:

  • Tot:

 

Camping Groningen Internationaal
Weersverwachting Groningen

weeronline.nl Altijd jouw weer
Kamperen Camping GroningenKamperen vlakbij de stad GroningenKamperen vlakbij de stad GroningenKamperen Camping Groningen