Logo - Camping Groningen Internationaal
Grote Markt Groningen

In de buurt

Contact opnemen Reserveren

✓ Het gehele jaar geopend

✓ Beoordeling 4,6/5

✓ Gratis WiFi

In de buurt van Camping Groningen Internationaal

Camping Groningen Internationaal beschikt over een uitstekende busverbinding. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar de stad Groningen of omliggende gebieden. Gebruik de onderstaande locaties om uw busreis te plannen naar het centrum van Groningen via de website van 9292OV.

waterhuizen naar groningen

Wandelen en fietsen in Groningen

Ook in de omliggende dorpen van Groningen en Drenthe is er genoeg te beleven. Heerlijk uitwaaien in het prachtige Groninger landschap. Maak eens een leuke wandel-, fiets- of solex toertocht! U zult versteld staan van de omgeving! Ook zijn er voldoende mogelijkheden om te gaan vissen. De meeste zijn zelfs op loopafstand.

Bezienswaardigheden en musea

Ooit de Martinitoren beklommen? Absoluut de moeite waard. Ook het Groninger Museum is een 'must' om te bezoeken. Het hele jaar door zijn hier tal van spraakmakende kunstexposities te bewonderen. Uiteraard biedt de provincie Groningen vele parels. Ga eens naar Bourtange, een historisch vestingstadje waar u zich in de jaren 1700 zult wanen!

Op de website van Visit Groningen zijn nog veel meer blijvende én tijdelijke bezienswaardigheden en evenementen te vinden in de gehele provincie met de bruisende binnenstad van Groningen als middelpunt!

Naar de bioscoop in Groningen

Op zoek naar een bioscoop? Pathé (centrum Groningen) en Kinepolis (voetbalstadion FC Groningen) bieden u de laatste top Hollywood movies. Tip! Voor films kunt ook u ook heel goed terecht bij het Groninger Forum (centrum Groningen).

Eten & drinken 

Voor eten en drinken kunt u in de buurt terecht bij verschillende horecagelegenheden, zie hieronder de dichtstbijzijnde. 

 

Van der Valk Hotel Groningen Westerbroek - 1,4 km (uit eten)

Amazing Steakhouse - 3,1 km (bezorgen/afhalen/uit eten)

Anytyme Restoria - 3,9 km (afhalen/uit eten)

 

Naast de bovengenoemde eet- en drinkgelegenheden kunt u via de website van Thuisbezorgd maaltijden bestellen bij diverse restaurants uit de buurt. 

Onze aanraders

Op de website van Visit Groningen kunt u alle activiteiten die er te doen zijn vinden. Wij hebben hieronder drie leuke uitjes voor u uitgelicht.

Natuurlijk heeft de stad en provincie Groningen nog veel meer te bieden. Vraag daarom gerust om meer informatie.

 

ontwerp zonder titel

De Westerbroekstermadepolder

Op minder dan 2 kilometer van onze camping ligt de Westerbroekstermadepolder. Door deze moeraspolder lag ooit de rivier die van Drenthe naar de Waddenzee stroomde.

Bekijken
rondvaart groningen

Rondvaart in de Groningse grachten

Groningen is een stad met een grote scheepvaarthistorie. Het is dan ook een bijzondere ervaring om de stad eens vanuit de grachten te bekijken!

Bekijken
De Fraeylemaborg

Landgoed Fraeylemaborg

De Fraeylemaborg is gelegen op een landgoed van maarliefst 23 hectare en is gebouwd in de middeleeuwen. Deze mooie locatie heeft prachtige wandelmogelijkheden en is tevens een museum met leuke evenementen.

Bekijken

Foto's uit de buurt

Klik op de onderstaande foto's om foto's te bekijken die bij ons in de buurt zijn gemaakt. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor meer foto's.

bushalte camping groningen

In de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen InternationaalIn de buurt van Camping Groningen Internationaal

Onze gasten beoordelen ons met

ster ster ster ster halve ster

(Meer dan 480 Google-reviews)

Contactgegevens

Camping Groningen Internationaal
Woortmansdijk 1
9608 TA Westerbroek

 +31(0)50 404 14 33
 info@campinggroningen.nl
 @GroningenCamping

KvK: 02320405

Openingstijden

Maandag:08:00 - 22:00 uur
Dinsdag:08:00 - 22:00 uur
Woensdag:08:00 - 22:00 uur
Donderdag:08:00 - 22:00 uur
Vrijdag:08:00 - 22:00 uur
Zaterdag:08:00 - 22:00 uur
Zondag:08:00 - 22:00 uur

Snel naar

Home
Kamperen
Camperplaatsen
Verhuur
Faciliteiten
Tarieven
In de buurt
Contact
Reserveren
Privacyverklaring
Linkpartners
Sitemap

Google Translate

google translate